Fysiotherapie – Fysio-Ther-Borg – Terborg

Fysio-Ther-Borg

 • Fysiotherapie
 • Oncologiefysiotherapie
 • Oedeemfysiotherapie
 • Bekkenbodemtherapie
 • Zorg op afstand (eConsult)

 • Fysiotherapie

  20161110-_cst6584

  Klik hier om naar de website van De Fysiotherapeut te gaan. 

  Wat is fysiotherapie?

  De fysiotherapie richt zich op ‘de mens in beweging’. Dat bewegen echter niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. Je kunt bij de fysiotherapeut terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De fysiotherapeut diagnosticeert, adviseert, behandelt en begeleidt.

  Wanneer fysiotherapie?

  Fysiotherapie is voor mensen van alle leeftijden die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijkse leven. Ook het voorkomen van problemen (preventie) kan een reden zijn een fysiotherapeut in te schakelen.

  Hoe ziet de behandeling eruit?

  Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut zich een volledig beeld van uw klachten. Op basis van uw verhaal en het lichamelijk onderzoek stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op. Dit behandelplan is volledig toegespitst op het klachtenbeeld. Een behandeling kan bestaan uit oefentherapie, voorlichting / adviseren, massage en fysiotechniek of een combinatie daarvan.

  Hoe kom je bij de fysiotherapeut?

  U kunt met of zonder verwijzing naar de fysiotherapeut. Als uw arts fysiotherapie adviseert, heeft u een verwijzing nodig. Met deze verwijzing maakt u een afspraak met ons. Als u zelf zonder tussenkomst van huisarts of specialist fysiotherapie noodzakelijk vindt, kunt u zonder verwijzing eveneens een afspraak met ons maken.