‘Zorg op afstand’ oftewel e-Consult – Fysio-Ther-Borg – Terborg

Fysio-Ther-Borg

 • Fysiotherapie
 • Oncologiefysiotherapie
 • Oedeemfysiotherapie
 • Bekkenbodemtherapie
 • Zorg op afstand (eConsult)

 • ‘Zorg op afstand’ oftewel e-Consult

  Fysio-Ther-Borg is in staat om ‘zorg op afstand’ aan te bieden. In sommige situaties (zoals in tijden van Corona of als u niet naar de praktijk kan komen) kunnen wij gebruik maken van beeldbellen via Physitrack .

  Voor oncologie patiënten kunnen wij tevens gebruik maken van een speciale app’s en diverse video-workouts.

   Wat houdt beeldbellen in?

  Met beeldbellen ook wel e-Consult genoemd, ga je persoonlijk in gesprek met een van onze fysiotherapeuten. Aan de hand van je klachtenpatroon en op basis van het gesprek kan de fysiotherapeut jouw vragen beantwoorden en je meer vertellen over jouw klachten en wat je het beste kunt doen en laten.

  Omdat we letterlijk ook mee kunnen kijken, kun je ons ook laten zien welke beweging er pijn doet, of het gewricht gezwollen is enzovoort.

  We kunnen dus al behoorlijk goed inschatten of je verder kunt met oefeningen of dat je toch beter langs de praktijk kunt komen of langs de huisarts moet gaan.

  Bij een e-consult is ons Physi App Oefenprogramma of een andere app / video workout altijd inclusief.

  Specifiek gericht op jouw klachten en herstel gaat de fysiotherapeut jouw persoonlijke oefenprogramma samenstellen. Deze filmpjes met instructie kunnen tijdens het beeldbellen direct al samen bekeken worden.

  Na afloop krijg je de code van je programma per mail en kun je er mee aan de slag in de app van PhysiApp. Zonder extra kosten.